ECE Multiservice på Facebook

​Belægningsarbejde, jordarbejde og græsarbejde

​Kunne du tænke dig at få lagt en flot flisebelægning i din indkørsel, rundt om dit hus eller i form af en terrasse i haven, hvor du kan sidde og nyde det gode vejr? Så er du kommet til det helt rigtige firma. Hos ECE Multiservice kan vi tilbyde alle former for belægningsarbejde for både privatpersoner og erhverv, og vi kører blandt andet ud til kunder i Vejen, Ribe, Brørup og omegn. Skal vi også køre forbi dig?

Alt inden for belægning udføres

Vi kan tilbyde alt inden for belægningsarbejde, hvilket både dækker over belægning med fliser såvel som græs. Fliser er et rigtigt godt valg til stier rundt om huset, indkørsler eller terrasser, da de sikrer et stabilt underlag og samtidig giver et flot look. Derudover kan du vælge mellem utallige forskellige typer fliser i mange forskellige størrelser og farver, så du kan få lige præcis den løsning, som du drømmer om.

Kvalitetsarbejde til tiden

Vi overholder altid leveringstiden.

Gør det rigtigt første gang

Vi leverer altid kvalitetsarbejde.

Overholder altid en aftale

Vi holder alle aftaler vi laver med vores kunder.

Nyanlægning eller omlægning af græs

Som en del af vores belægningsarbejde tilbyder vi også lægning af græsplæne i forbindelse med nyanlægning og omlægning af din græsplæne. Vi tilbyder f.eks. at så græs i forbindelse med jævning eller fræsning, så du kan få et flot og ensartet resultat.

Uanset om du skal have lagt en flisebelægning, eller om du skal have sået nyt græs, kan vi sørge for det indledende jordarbejde, så du er sikret det korrekte underlag.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på dit belægningsarbejde

Du er altid meget velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har nogle spørgsmål omkring vores priser, hvis du ønsker at høre mere om vores arbejdsområder, eller hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på vores belægningsarbejde.

Du skal bare ringe til os på telefon 2629 6367 eller skrive til vores e-mail kontakt@ecemultiservice.dk, så sørger vi for at vende tilbage til dig med en besvarelse på din henvendelse inden for kort tid. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om ECE Multiservice

Vi løser både tømrer- og haveopgaver for private boligejere og forskellige former for erhvervskunder i Brørup, Vejen, Ribe.

Kontakt os

ECE Multiservice 

​​Foldingbrovej 40, 6650 Brørup

Klik her for rutevejledning

Telefon: 2629 6367

E-mail: kontakt@ecemultiservice.dk