ECE Multiservice på Facebook

​Haveservice for private og erhverv

​Mange ønsker sig en flot og velholdt have, men det er dog langt fra alle, som har tid, lyst eller overskud til selv at stå for den løbende vedligeholdelse, som en have kræver. Græsset skal klippes med jævne mellemrum, ligesom hækken skal klippes, og planterne skal beskæres.

Hvis du ikke selv har mulighed for at vedligeholde din have, så kan du med fordel benytte dig af vores haveservice, som vi blandt andet udfører for private såvel som erhvervskunder i Brørup, Ribe, Vejen og andre omkringliggende områder.

Hvad dækker vores haveservice over?

Haveservice er et vidt begreb, der dækker over de løbende opgaver, der skal udføres i haven for at sikre, at den ser pæn og velholdt ud, og at træerne og planterne vokser, som de skal. Vores haveservice dækker blandt andet over:

  • Græsklipning
  • ​Hækklipning
  • ​Beskæring af buske og træer

Vi sørger for et flot og nydeligt resultat, så du blot kan læne dig tilbage og nyde din have

Kvalitetsarbejde til tiden

Vi overholder altid leveringstiden.

Gør det rigtigt første gang

Vi leverer altid kvalitetsarbejde.

Overholder altid en aftale

Vi holder alle aftaler vi laver med vores kunder.

​Vi tilbyder også andre services i haven

Vi er et alsidigt firma med brede kompetencer. Kunne du tænke dig at få lagt en sti eller en anden form for belægning i din have, eller trænger der til at blive sået noget nyt græs, kan vi også hjælpe dig med disse opgaver til fordelagtige priser. Vi kan også lægge en flot fliseterrasse eller bygge en træterrasse til dig, så du kan få en god siddeplads i haven.

Kontakt os og indhent en pris på dit havearbejde

Kunne du tænke dig at høre mere om vores haveservice, eller ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud på en opgave til os, så er du altid meget velkommen til enten at ringe til os på telefon 2629 6367 eller skrive til vores e-mail kontakt@ecemultiservice.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om ECE Multiservice

Vi løser både tømrer- og haveopgaver for private boligejere og forskellige former for erhvervskunder i Brørup, Vejen, Ribe.

Kontakt os

ECE Multiservice 

​​Foldingbrovej 40, 6650 Brørup

Klik her for rutevejledning

Telefon: 2629 6367

E-mail: kontakt@ecemultiservice.dk