ECE Multiservice på Facebook

​​Renovering af hus

​Trænger dit hus til at blive renoveret og moderniseret? Så kan vi hos ECE Multiservice hjælpe dig. Vi har mange års erfaring inden for blandt andet renovering af hus, og vi stiller gerne vores ekspertise og erfaring til rådighed, så du kan få istandsat din bolig til en fornuftig pris.

Vi renoverer boliger for kunder i både Ribe, Vejen, Brørup og andre omkringliggende områder, og vi kommer også gerne forbi dig, hvis du har brug for vores professionelle hjælp. Vi har stor erfaring som tømrer, hvilket blandt andet betyder, at vi også kan stille vores kompetencer til rådighed, hvis du i forbindelse med renoveringen også kunne tænke dig at få bygget en tilbygning eller foretaget en ombygning af hus.

Kvalitetsarbejde til tiden

Vi overholder altid leveringstiden.

Gør det rigtigt første gang

Vi leverer altid kvalitetsarbejde.

Overholder altid en aftale

Vi holder alle aftaler vi laver med vores kunder.

Hvad koster renovering af hus?

Prisen på renovering af hus er meget individuel fra opgave til opgave, da den blandt andet afhænger af, hvor omfattende din renovering er, og hvad du har af særlige ønsker til materialer såvel som det færdige resultat. Du kan dog altid forvente, at vi tilbyder en attraktiv pris pr m2, når du lader os stå for din boligrenovering, og vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud til dig, når vi ved lidt mere om den specifikke opgave.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din husrenovering

Har du et gammelt hus, som trænger til en totalrenovering, eller trænger dit hus bare til at blive frisket lidt op, efter årenes slitage har sat sine spor? Uanset om du har behov for en større eller mindre renovering af hus, kan vi varetage opgaven. Ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud, kan du med fordel ringe til os på telefon 2629 6367, eller du kan skrive til vores e-mail kontakt@ecemultiservice.dk, hvis du foretrækker det. Så kan du forvente at høre tilbage fra os inden for ganske kort tid.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om ECE Multiservice

Vi løser både tømrer- og haveopgaver for private boligejere og forskellige former for erhvervskunder i Brørup, Vejen, Ribe.

Kontakt os

ECE Multiservice 

​​Foldingbrovej 40, 6650 Brørup

Klik her for rutevejledning

Telefon: 2629 6367

E-mail: kontakt@ecemultiservice.dk