ECE Multiservice på Facebook

Lægning af terrasse med fliser eller træ​

​Drømmer du om at få lagt en ny terrasse i din have, hvor du kan sidde udenfor og nyde det gode vejr, mens du kan høre fuglene synge og invitere familie eller venner på besøg til grillmad? Så står vi hos ECE Multiservice klar til at hjælpe dig med lægning af terrasse, som du drømmer om.

Vi har mange års erfaring inden for lægning af terrasse, og vi kan tilbyde den rette løsning til dig, uanset om du foretrækker en flise-terrasse eller en træterrasse. Vi udfører lægning af terrasse i både træ og fliser for private såvel som erhvervskunder i områderne omkring Brørup, Vejen og Ribe.

Vi tilbyder kompetent rådgivning og vejledning

Ved lægning af terrasse er der meget at tage stilling til. Du skal blandt andet gøre dig nogle overvejelser omkring, hvilket materiale du ønsker – skal det være træ eller fliser? Uanset hvilket materiale du beslutter dig for, er der mange forskellige typer at vælge imellem. Der findes f.eks. rigtig mange forskellige slags fliser i forskellige farver og størrelser, som tilmed kan lægges i mange forskellige mønstre.

Kvalitetsarbejde til tiden

Vi overholder altid leveringstiden.

Gør det rigtigt første gang

Vi leverer altid kvalitetsarbejde.

Overholder altid en aftale

Vi holder alle aftaler vi laver med vores kunder.

Samtidig kan du også vælge mellem mange forskellige typer terrassebrædder, som ligeledes kommer i forskellige farver og størrelser, og som også kan lægges i flere forskellige mønstre.

Derudover skal du også tage stilling til, hvor stor terrassen skal være, og hvis du ønsker lægning af træterrasse kan du også overveje, om den skal være hævet over niveau eller ej.

Vi står til rådighed med kompetent rådgivning og vejledning, hvis du har brug for vores hjælp til at vælge mellem de forskellige materialer og mulige løsninger. Gennem vores ekspertise og arbejde indenfor haveservice, sørger vi for alle løsninger får et komplet look.

Kontakt os og få en pris på lægning af terrasse

Uanset om du vælger fliser eller træbrædder til din nye terrasse, så kan vi tilbyde en fordelagtig pris. Du skal bare ringe til os på telefon 2629 6367 eller skrive til e-mail kontakt@ecemultiservice.dk for at indhente et uforpligtende tilbud.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om ECE Multiservice

Vi løser både tømrer- og haveopgaver for private boligejere og forskellige former for erhvervskunder i Brørup, Vejen, Ribe.

Kontakt os

ECE Multiservice 

​​Foldingbrovej 40, 6650 Brørup

Klik her for rutevejledning

Telefon: 2629 6367

E-mail: kontakt@ecemultiservice.dk